Форумче за всеки
Ноември 20, 2008, 02:51:13 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Новини: Ако форума ви харесва можете да се регистрирате и да помогнете за набиране на нови членове. Разбира се след време ще има и награди Smiley

Заглавна Страница   Помощ Търси Календар Вход Регистрирай  
Страници: [1]
  Изпечатай  
Автор Тема: Как лесно и евтино да регистрираме .bg домейн  (Прочетена 419 пъти)
0 Членове и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
Tsanko
Administrator
Sr. Member

Неактивен Неактивен

Публикации: 284

Някъв никъв

Профил
« -: Ноември 29, 2007, 04:33:49 »

Правите ДЗЗД(дружество по закона за задълженията и договорите) за което се изисква само подписване на един договор между двама партньори при нотариус, което струва около 10 лв. После отивате в статистиката и си изкарвате БУЛСТАТ, който струва 15 лева и това е всичко. Вече имате правно основание да регистрирате домейн .bg . Само да споделя, че това НИКОЙ не ми го е казал, а прочетох много внимателно общите условия и изискванията за регистрация на домейни от такъв тип след, което се рових около ден да намеря начина. За това преди да плюете прочетете, разровете се и намерете най-добрия начин за вас. Аз почнах да регистрирам няколко домейна, но предпочетох да не се занимавам с нищо оnline в България поради липсата на закони и безобразните такси!

ПОСТА Е ПРОВОКИРАН ОТ КОМЕНТАРИТЕ ЗА "ТЕЖКА И СКЪПА" ПРОЦЕДУРА ЗА РЕГИСТРИРАНЕТО НА .BG ДОМЕЙН ВЪВ ПОВЕЧЕТО БЪЛГАРСКИ ФОРУМИ!
Активен

За сега без подпис Smiley
ju
Newbie
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 1

Профил
« Отговор #1 -: Ноември 29, 2007, 11:45:49 »

Аз съм го правил точно по този метод, понеже той е най-евтиният възможен  thumbsup
Но не минаваш само с 25 лв. със сигурност Cheesy
Друг важен проблем е че самият домейн струва 70 лв на година

ju
Активен
Страници: [1]
  Изпечатай  

Отиди на: